Ambassadeurs van everyday people

Everyday People… Helping People Everyday

Onze Ambassadeurs

De ambassadeurs van Everyday People zetten zich in om zoveel mogelijk projecten uit te voeren.

Henk Fraser

Hoofdtrainer Sparta Rotterdam

Als ambassadeur van Stichting Everyday People kan ik nu écht iets gaan betekenen voor mijn medemens. De laatste tijd ben ik me meer gaan denken: wat heb ik betekend voor de maatschappij en überhaupt voor de mens? Je doet een aantal dingen om jezelf een goed gevoel te geven, maar eigenlijk ben je alleen maar bezig met jezelf. Ik spreek nu voor mijzelf, maar ik zie ook alles om me heen. Ik kan geen waardeoordeel geven over een ander. Je bent ontzettend bezig met presteren en werken. Dat zou een excuus kunnen zijn omdat je opgroeit in een wereld waar heel veel van je geëist wordt.
Door het ondersteunen van Stichting Everyday People sta ik weer dichter bij de mens.

Hans Gorree

Directeur Corporate Risk & Insurance VolkerWessels

Ik las vorig jaar over de initiatieven van Everyday People en ik moet zeggen dat ik direct een warm gevoel kreeg. Praktische hulpverlening en ook werken aan een duurzame wereld in het vaandel: prachtig.

Het was me dan ook een eer te horen dat ik als ambassadeur voor Everyday People aan het werk kan. Als vrijwilliger. Onbaatzuchtig. ‘Gewoon’ als vrijwilliger. Let wel: een groot deel van de samenleving draait om vrijwilligers en daar moeten we zuinig op zijn. Mijn keuze voor Everyday People is dan ook gefundeerd op de gedachte om als vrijwilliger mijn kostbare tijd in te zetten voor een duurzame wereld ongeacht achtergrond, geslacht of huidskleur.

Anwar El Ghazi

Internationaal Prof voetballer

Ik ben trotse ambassadeur van Stichting Everyday People. Ik vind steunen van onze medemens erg belangrijk. In wat voor vorm dan ook. En vooral niet opgeven in moeilijke tijden. Gewoon doorgaan. Dit vind ik terug bij de stichting. Ze zijn er voor de hulpbehoevende mensen. En dit doen ze met veel liefde en plezier. Ik hoop dat jullie de stichting ook zullen steunen, zoals ik doe.

Omar Munie

Designer exclusieve tassen

Als vluchteling weet ik hoe het is om er alleen voor te staan. Dit wil je voor niemand. Everyday People is voor mij de stichting die pragmatisch aan het werk gaat voor de medemens. Niet alleen woorden, maar ook daden. Een stichting die klaarstaat om de kwetsbare doelgroepen weer hoop te geven en ze met veel liefde helpt.

Emile van der Linde

Eigenaar arbodiensten GOED en HELD.

Ik ben er trots op ambassadeur van Everyday People te mogen zijn. Deze stichting brengt mijn motto ‘een dag zonder kans is een dag zonder glans’ letterlijk in de praktijk. Zij kijken door alles heen naar de persoon. En stimuleren mensen zoals jij en ik die ergens onderweg pech kregen om hun talenten en mogelijkheden te benutten. Op een onbaatzuchtige wijze die inspireert en enthousiasmeert. Een mooie groep vrijwilligers die elke dag weer twinkelingen in vele ogen laten verschijnen. Daar draag ik van harte mijn bescheiden steentje aan bij.