ambassadeurs van Everyday People

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen.

Onze Ambassadeurs

De ambassadeurs van Everyday People zetten zich in om zoveel mogelijk projecten uit te voeren.

Henk Fraser

Henk Fraser

Hoofdtrainer Sparta Rotterdam

Als ambassadeur van Stichting Everyday People kan ik nu écht iets gaan betekenen voor mijn medemens. De laatste tijd ben ik me meer gaan denken: wat heb ik betekend voor de maatschappij en überhaupt voor de mens? Je doet een aantal dingen om jezelf een goed gevoel te geven, maar eigenlijk ben je alleen maar bezig met jezelf. Ik spreek nu voor mijzelf, maar ik zie ook alles om me heen. Ik kan geen waardeoordeel geven over een ander. Je bent ontzettend bezig met presteren en werken. Dat zou een excuus kunnen zijn omdat je opgroeit in een wereld waar heel veel van je geëist wordt.
Door het ondersteunen van Stichting Everyday People sta ik weer dichter bij de mens.

Luis Tavares

Luis Tavares

6- voudig wereldkampioen kickboxen

Mijn ouders hadden het niet altijd breed, maar ik ben wel liefdevol opgevoed. Ik weet hoe het is om niet altijd te krijgen wat je wilt en dat je heel hard moet werken voor zaken die je wel wilt. Toen ik in aanraking kwam met stichting Everyday People wist ik het meteen: ik wil me inzetten kwetsbare kinderen! Kinderen die het, om wat voor reden dan ook, net even lastiger hebben in het leven. Ik ga kinderen motiveren en stimuleren om iets met hun talent(en) te doen! Kwetsbare kinderen hebben een achterstandspositie, maar met een beetje hulp kunnen zij ook al hun dromen waarmaken.

Anwer El Ghazi

Wisse Krijger

Marinier bij Defensie

Wisse Krijger is een sportieve en stoere marinier, die zich gaat inzetten voor kwetsbare jongeren.

Hij wil ze meegeven dat ‘the sky the limit is’. Ook als je tegenslag hebt. Dat je met de juiste motivatie, de juiste instelling, het onmogelijke kunnen bereiken. En dat ieder kind een liefdevolle plek verdient, een veilige omgeving, waarin aandacht is voor zijn of haar wensen. Samen met Stichting Everyday People gaat Wisse hiervoor vechten en samen zullen we zoveel mogelijk kwetsbare kinderen helpen.

Hans Gorree

Wim Wisse

Verenigingsconsulent Rotterdam Sportsupport

Door mijn werk in Rotterdam Zuid – krachtwijken genoemd – en mijn nevenactiviteiten in o.a. het Sophia Kinderziekenhuis zag en zie ik veel dingen waar ik van schrik. Dingen die in ons land in deze tijd echt niet meer kunnen. “Verbeter de wereld en begin bij jezelf” luidt dan ook mijn motto.
Eenmaal in contact met Asha Lachman en de Stichting Everyday People zag én zie ik gelijk veel mooie mogelijkheden ontstaan om die wereld daadwerkelijk te kunnen verbeteren! Om te beginnen in onze stad Rotjeknor is een geweldige mooie uitdaging. Het is dan ook “A Once In a Lifetime Opportunity” om SAMEN met een team van geweldige vrijwilligers die wereld van meer zonnestralen te voorzien.
Kansarm betekent voor mij KANSRIJK ! Let’s do It! YNWA.

Anwer El Ghazi

Anwar El Ghazi

Internationaal Prof voetballer

Ik ben trotse ambassadeur van Stichting Everyday People. Ik vind steunen van onze medemens erg belangrijk. In wat voor vorm dan ook. En vooral niet opgeven in moeilijke tijden. Gewoon doorgaan. Dit vind ik terug bij de stichting. Ze zijn er voor de hulpbehoevende mensen. En dit doen ze met veel liefde en plezier. Ik hoop dat jullie de stichting ook zullen steunen, zoals ik doe.

Emile van der Linde

Eigenaar arbodiensten GOED en HELD.

Ik ben er trots op ambassadeur van Everyday People te mogen zijn. Deze stichting brengt mijn motto ‘een dag zonder kans is een dag zonder glans’ letterlijk in de praktijk. Zij kijken door alles heen naar de persoon. En stimuleren mensen zoals jij en ik die ergens onderweg pech kregen om hun talenten en mogelijkheden te benutten. Op een onbaatzuchtige wijze die inspireert en enthousiasmeert. Een mooie groep vrijwilligers die elke dag weer twinkelingen in vele ogen laten verschijnen. Daar draag ik van harte mijn bescheiden steentje aan bij.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping