ambassadeurs van Everyday People

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen.

Onze Ambassadeurs

De ambassadeurs van Everyday People zetten zich in om zoveel mogelijk projecten uit te voeren.

Henk Fraser

Wim Hof

The Iceman

Ik wil iedereen laten weten dat daklozen niet alleen maar arm zijn. Ik wil hun rijkdom tonen. Zij hebben veel meegemaakt en zijn rijk van geest. Ik denk dat ze het psychisch welzijn van mensen die wel een huis hebben, kunnen bevorderen. Ja, waarom niet? Echt, ik zie dak- en thuislozen als de therapeuten van de toekomst.

Samen met Stichting Everyday People ga ik werken aan deze toekomst voor deze vergeten doelgroep! 

Henk Fraser

Henk Fraser

Hoofdtrainer RKC Waalwijk

Als ambassadeur van Stichting Everyday People kan ik nu écht iets gaan betekenen voor mijn medemens. De laatste tijd ben ik me meer gaan denken: wat heb ik betekend voor de maatschappij en überhaupt voor de mens? Je doet een aantal dingen om jezelf een goed gevoel te geven, maar eigenlijk ben je alleen maar bezig met jezelf. Ik spreek nu voor mijzelf, maar ik zie ook alles om me heen. Ik kan geen waardeoordeel geven over een ander. Je bent ontzettend bezig met presteren en werken. Dat zou een excuus kunnen zijn omdat je opgroeit in een wereld waar heel veel van je geëist wordt.
Door het ondersteunen van Stichting Everyday People sta ik weer dichter bij de mens.

Anwer El Ghazi

Anwar El Ghazi

Internationaal Prof voetballer

Ik ben trotse ambassadeur van Stichting Everyday People. Ik vind steunen van onze medemens erg belangrijk. In wat voor vorm dan ook. En vooral niet opgeven in moeilijke tijden. Gewoon doorgaan. Dit vind ik terug bij de stichting. Ze zijn er voor de hulpbehoevende mensen. En dit doen ze met veel liefde en plezier. Ik hoop dat jullie de stichting ook zullen steunen, zoals ik doe.

Anwer El Ghazi

Luis Tavares

6-voudig wereldkampioen kickboksen

Ik kom zelf uit een gezin die het niet breed had. Ik heb mezelf uit situaties moeten vechten en wil kinderen ook meegeven niet op te geven.

Als ambassadeur van Stichting Everyday People draag ik uit dat iedereen talent heeft en dat iedereen (met hulp)zijn of haar dromen kan waarmaken.

Ik draag hier graag mijn steentje aan bij!

Anwer El Ghazi

Wisse Krijger

Opperwachtmeester
Eskadron Hoge Risico Beveiliging

Wisse Krijger is een sportieve en stoere operator bij de Koninklijke Marechaussee, die zich gaat inzetten voor kwetsbare jongeren.

Hij wil ze meegeven dat ‘the sky the limit is’. Ook als je tegenslag hebt. Dat je met de juiste motivatie, de juiste instelling, het onmogelijke kunnen bereiken. En dat ieder kind een liefdevolle plek verdient, een veilige omgeving, waarin aandacht is voor zijn of haar wensen. Samen met Stichting Everyday People gaat Wisse hiervoor vechten en samen zullen we zoveel mogelijk kwetsbare kinderen helpen.