ambassadeurs van Everyday People

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen.

Onze Ambassadeurs

De ambassadeurs van Everyday People zetten zich in om zoveel mogelijk projecten uit te voeren.

Henk Fraser

Wim Hof

The Iceman

Ik wil iedereen laten weten dat daklozen niet alleen maar arm zijn. Ik wil hun rijkdom tonen. Zij hebben veel meegemaakt en zijn rijk van geest. Ik denk dat ze het psychisch welzijn van mensen die wel een huis hebben, kunnen bevorderen. Ja, waarom niet? Echt, ik zie dak- en thuislozen als de therapeuten van de toekomst.

Samen met Stichting Everyday People ga ik werken aan deze toekomst voor deze vergeten doelgroep! 

Henk Fraser

Henk Fraser

Hoofdtrainer Sparta Rotterdam

Als ambassadeur van Stichting Everyday People kan ik nu écht iets gaan betekenen voor mijn medemens. De laatste tijd ben ik me meer gaan denken: wat heb ik betekend voor de maatschappij en überhaupt voor de mens? Je doet een aantal dingen om jezelf een goed gevoel te geven, maar eigenlijk ben je alleen maar bezig met jezelf. Ik spreek nu voor mijzelf, maar ik zie ook alles om me heen. Ik kan geen waardeoordeel geven over een ander. Je bent ontzettend bezig met presteren en werken. Dat zou een excuus kunnen zijn omdat je opgroeit in een wereld waar heel veel van je geëist wordt.
Door het ondersteunen van Stichting Everyday People sta ik weer dichter bij de mens.

Luis Tavares

Luis Tavares

6- voudig wereldkampioen kickboxen

Mijn ouders hadden het niet altijd breed, maar ik ben wel liefdevol opgevoed. Ik weet hoe het is om niet altijd te krijgen wat je wilt en dat je heel hard moet werken voor zaken die je wel wilt. Toen ik in aanraking kwam met stichting Everyday People wist ik het meteen: ik wil me inzetten kwetsbare kinderen! Kinderen die het, om wat voor reden dan ook, net even lastiger hebben in het leven. Ik ga kinderen motiveren en stimuleren om iets met hun talent(en) te doen! Kwetsbare kinderen hebben een achterstandspositie, maar met een beetje hulp kunnen zij ook al hun dromen waarmaken.

Anwer El Ghazi

Wisse Krijger

Marinier bij Defensie

Wisse Krijger is een sportieve en stoere marinier, die zich gaat inzetten voor kwetsbare jongeren.

Hij wil ze meegeven dat ‘the sky the limit is’. Ook als je tegenslag hebt. Dat je met de juiste motivatie, de juiste instelling, het onmogelijke kunnen bereiken. En dat ieder kind een liefdevolle plek verdient, een veilige omgeving, waarin aandacht is voor zijn of haar wensen. Samen met Stichting Everyday People gaat Wisse hiervoor vechten en samen zullen we zoveel mogelijk kwetsbare kinderen helpen.

Anwer El Ghazi

Anwar El Ghazi

Internationaal Prof voetballer

Ik ben trotse ambassadeur van Stichting Everyday People. Ik vind steunen van onze medemens erg belangrijk. In wat voor vorm dan ook. En vooral niet opgeven in moeilijke tijden. Gewoon doorgaan. Dit vind ik terug bij de stichting. Ze zijn er voor de hulpbehoevende mensen. En dit doen ze met veel liefde en plezier. Ik hoop dat jullie de stichting ook zullen steunen, zoals ik doe.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping