Stichting Everyday People

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen.

Wij helpen alledaagse mensen

Stichting Everyday People is er voor mensen als jij en ik. Denk aan eenzame ouderen. Of kwetsbare kinderen, die niemand hebben om mee te spelen. Wij helpen kinderen, ouderen en daklozen. Ons uitgangspunt is dat iedereen ertoe doet. Ieder kind verdient het om te spelen. Alle opa’s en oma’s verdienen aandacht en iedere dakloze mag zich mens voelen. Help jij mee?

Wat wij hebben bereikt

Ouderen

Aantal daklozen geholpen

Gelukkige kinderen

Totaal Everyday People geholpen

Onze Missie

Stichting Everyday People helpt IEDEREEN die hulp nodig heeft. Vooral daklozen, ouderen en kwetsbare kinderen hebben onze aandacht.

ONZE PARTNERS EN SPONSOREN

Founder

Asha Lachman

Iedereen is mens en verdient het om als mens gezien te worden.
Wij houden ervan om praktisch en actief mensen te helpen. Wie je ook bent, waar je ouders ook vandaan komen of wat je leeftijd ook is.

Een steentje bijdragen?

Kan je meer betekenen en zou je dat willen? Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn.
Contact met ons opnemen mag altijd!

Etos Actie

Enorm bedankt voor het scannen van de QR-code en jouw eventuele
bijdrage aan deze actie! Wij… maar vooral de mensen die wij helpen
zijn je enorm dankbaar!

VOLG ONS

Om op de hoogte te blijven van onze projecten, evenementen en acties kun je ons volgen op Facebook en Instagram. We zouden het super leuk vinden als je ons laat weten hoe je hebt bijgedragen!

Doneren

We zoeken partners, donateurs en vrijwilligers. Kijk gerust verder op onze prachtige website. Je vindt hier o.a. onze projecten, webshop en onze sterrenteam van ambassadeurs. Alleen kunnen we het niet….samen wel! Jouw bijdrage is meer dan welkom. Help je mee?