🌸 Daklozen Paas Brunch 🌸

🌸 Daklozen Paas Brunch 🌸

 
Graag blikken we nog even terug op de Paasbrunch voor daklozen. Voor de Nico Adriaan Stichting hebben we maar liefst 80 brunches geserveerd! 🙏
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
80 paasbrunches! Daar zijn we trots op, want veel van onze acties zijn door corona afgelast. Maar wij zijn inventief en proberen toch zo veel mogelijk mensen te blijven helpen. Verdeeld over hun 3 vestigingen van NAS hebben we heel veel daklozen een geluksmoment bezorgd. Alleen al de extra aandacht wordt enorm gewaardeerd voor mensen die het moeilijk hebben.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren? Nergens!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Deze gelegenheid willen we dan ook graag gebruiken om iedereen te BEDANKEN. Dankzij onderstaande bedrijven en instellingen was deze Paasbrunch een doorslaand succes:
 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
▪️ Marqt Rotterdam
▪️ Odin Voorschoten
▪️ GZG (Groenten Zonder Grenzen)
▪️ Hare Krishna Tempel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ieder mens heeft een verhaal. Rituelen, of dat nu Pasen, Koningsdag of Bevrijdingsdag, zijn ook belangrijk voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben. Denk aan hen, ook bij feestelijke momenten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Bent u ondernemer en wilt u er ook zijn voor uw medemens? Neem dan gerust contact op. En nee, dat hoeft niet altijd met een geld. Het kan ook met goederen of simpelweg wat tijd. Doet u met ons mee? Helpt u mee? We horen graag van u!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping