Everyday People in De Havenloods!

Everyday People in De Havenloods!

Hoe leuk dat we ook in de Havenloods staan! Bekijk hier het bericht!

Rotterdam – Dit bericht is ingestuurd via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar via ‘Schrijf mee’ een bericht met foto plaatsen!

Gisteren (donderdag 21 november) is in het Sparta-stadion in Rotterdam de eerste editie gelanceerd van het Everyday People-magazine, mede samengesteld door dak- en thuisloze jongeren.

Het Everyday People-magazine wordt vanaf vandaag vrijdag 22 november voor 2 euro verkocht aan consumenten. De opbrengst van het blad gaat direct naar het Grand Christmas Diner op 1e kerstdag voor meer dan honderd daklozen in restaurant Le Grand aan de Kruiskade in Rotterdam.

Het introductie-magazine is aantrekkelijk en lezenswaardig geworden. Aan het magazine werkten naast het bedrijfsleven, ook bekende Nederlanders als Klaas Wilting, Omar Munie en Henk Fraser mee. De cover wordt gesierd door Henk Fraser, voormalig Oranje-voetballer en huidig hoofdtrainer van Sparta die in het Kasteel (Sparta-stadion) zijn sporen heeft verdiend. Asha Lachman: “Maar dit keer staat hij er als verdediger voor een mooie toekomst voor jonge dak- en thuislozen.”

“Het eerste exemplaar van het magazine wordt dan ook uitgereikt aan Henk Fraser. Oud- politiewoordvoerder Klaas Wilting is aanwezig en een ex hulpbehoevende jongere. Beiden zullen hun persoonlijke verhaal delen. Sander de Kramer zal het geheel presenteren.

De dak- en thuisloze jongeren zijn op deze avond onze sterren. Zij helpen met veel enthousiasme en betrokkenheid mee om de deze avond onvergetelijk te maken. Ik vind dit echt fantastisch. Wat mij betreft is het hun feestje!’, aldus Asha Lachman van de stichting Everyday People.

 

Bekijk dit bericht op dehavenloods.nl

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping