Ook Asha Lachman heeft de Gouden Bezem 2022 gewonnen

In de categorie Projecten/Activiteiten. Zij heeft de prijs gewonnen vanwege haar bijzondere en niet aflatende inzet voor gewone mensen met ongewone problemen. Wij stellen het op prijs als u Asha in uw media de aandacht zou willen geven die zij verdient.
Hieronder en bijgaand vindt u het persbericht en de foto met haar medefinalisten.

Rotterdamse Asha Lachman heeft de Gouden Bezem 2022 gewonnen

‘Laat je vooroordelen los en zoek de verbinding met mensen die het nodig hebben’

Rotterdam/Zaanstad, 27 september 2022 – Asha Lachman, de founder van de stichting Everyday People, heeft op vrijdag 23 september de Gouden Bezem 2022 gewonnen in de categorie Projecten/Activiteiten.

Asha is de oprichter van de Stichting Everyday People uit Rotterdam. De Stichting zet zich in voor ‘alledaagse mensen’ met ongewone problemen, zoals daklozen, eenzame ouderen en kinderen die opgroeien in armoede.

Asha ziet wat voor effect het heeft als ze hun verhalen naar buiten brengt. Daarom pakt ze het podium daar waar het kan om voor bewustwording te zorgen: “Niet iedereen heeft het even goed. Laat je vooroordelen los, zoek de verbinding, want dat maakt het verschil.”

Uit het juryrapport:

‘De stichting Everyday People staat voor alledaagse mensen met ongewone problemen. De founder is Asha en dát is me toch een powerhouse. Wie haar volgt op LinkedIn ziet haar dan weer hier en dan weer daar. Altijd met een stralende glimlach en een sprankel in haar ogen. Omdat ze houdt van wat ze doet en vooral omdat ze houdt van voor wie ze het doet. Asha doet alles ‘om niet’, uit puur idealisme, wil nooit enig eer en opereert het liefst achter de schermen, maar hoe kan dat nou, lieve Asha? Jij verovert harten. Omdat je alles wat je doet, doet uit pure liefde voor jouw medemens.
Liefde is het woord dat uit de jury kwam en bleef komen. Asha, jij BENT liefde.
En om dat te vieren en jou te helpen die liefde te verspreiden omdat wij denken dat dát is wat de wereld nodig heeft. Dáárom is jouw organisatie met jou op kop de winnaar van de Gouden Bezem Award 2022.’