Valentijnsactie voor 100 eenzame ouderen

“Ik zit hier maar opgesloten.”
Dat floepte eruit bij 1 van de 100 ouderen die wij voor onze Valentijnsactie bezochten.

Opgesloten?
Niet letterlijk natuurlijk. In de instellingen werken liefdevolle professionals, de ouderen kunnen gewoon naar buiten, mensen komen er op bezoek.

Maar toch is deze tijd voor veel senioren niet makkelijk en het gevoel van opgesloten te zitten komt ergens vandaan. Bezoek komt soms minder door de pandemie. Zelf zijn ze niet altijd mobiel, door een broze gezondheid.

En om al die reden waren de mensen super dankbaar dat ze #liefde en #aandacht kregen van onze founder Asha Lachman, onze ambassadeur Juna Prinssen en sponsor van Stichting Everyday People Peter.

Leven in de brouwerij!
De 100 valentijnstassen, samengesteld door onze projectcoördinator Manisha Harpal en vertegenwoordiger Marten Sudholter, en 100 rozen werden liefdevol ontvangen.

Er was iemand jarig voor wie we met z’n allen gezongen hebben. Het was een fantastische ochtend. En de kindertekeningen werden met een grote glimlach ontvangen. In één woord: ontroerend.

En voor ons?
Wij vonden het heerlijk. De Valentijdsdag-actie voor ouderen is een traditie. Dus dit gaan we volgend jaar weer doen. Hopelijk kunnen voor nog meer senioren iets betekenen. En ondertussen zullen we ook eenzame ouderen blijven bezoeken. En niet alleen op Valentijnsdag, maar ook alle andere 364 dagen van het jaar.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping