Stichting Everyday People

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen.

Over-ons-image

Over Ons

Wij helpen
alledaagse mensen

Stichting Everyday People is er voor mensen als jij en ik. Denk aan eenzame ouderen. Of kwetsbare kinderen, die niemand hebben om mee te spelen. Wij helpen kinderen, ouderen en daklozen. Ons uitgangspunt is dat iedereen ertoe doet. Ieder kind verdient het om te spelen. Alle opa’s en oma’s verdienen aandacht en iedere dakloze mag zich mens voelen. Help jij mee?

Over-ons-image

SHOP

#jebentgoudwaard

Jij bent goud waard, maar natuurlijk kén jij ook mensen die goud waard zijn. Mensen van wie je houdt. Toon ze jouw liefde. Hoe? Doe een aankoop in onze webshop. Geef ze een cadeau. Wist je dat van iedere aankoop, een deel naar onze stichting gaat? Dankzij jouw aankoop, helpen wij eenzame ouderen, daklozen en kwetsbare kinderen. Mooi, toch? Jouw cadeau is goud waard!

Wat hebben wij bereikt

Ouderen

Aantal daklozen geholpen

Gelukkige kinderen

Totaal Everyday People geholpen
everyday John portrait

STORIES

Het verhaal van
John

John is 29 jaar en “woont” in Almelo. Hij leeft sinds september 2019 op straat. Hij is een paar weken geleden vader geworden van zijn eerste kindje. Hij heeft zijn kindje nog niet gezien. Dit is een bewuste keuze, omdat hij het dan alleen maar moeilijker vindt om weer ‘afscheid’ te moeten nemen daarna niet wetende hoe lang het dan weer zou duren tot de volgende keer dat hij zijn kindje weer kan zien.

Hij wilde een eigen onderneming opzetten in meubelen. Hij had zelf al een gedeelte hiervoor gefinancierd, maar het andere gedeelte wat van de bank moest komen is niet rondgekomen waardoor hij met een schuld achterbleef. Dit is toen niet goed gegaan. Hierdoor heeft hij eerst bij kennissen en familie thuis geslapen, totdat hier geen plek meer voor hem was.

everyday John portrait
Founder

Asha Lachman

Stichting Everyday People helpt IEDEREEN die hulp nodig heeft. Vooral daklozen, ouderen en kwetsbare kinderen hebben onze aandacht.
Wat we doen? Wat doen we niet?
Wij organiseren uitjes voor kinderen die normaal nooit een uitje doen. Gezellig pannenkoeken eten voor de kleintjes, planten langs brengen bij eenzame ouderen of een sportieve clinic met je sportheld: wij organiseren het!
Of wat te denken van ons jaarlijkse daklozendiner? Topchef Herman den Blijker verwent daklozen met kerst, maar ook met koningsdag. Mensen die normaal met een schuin oog worden bekeken, krijgen nu eersteklas service en 5*-eten.
Wij vinden: iedereen is mens en verdient het om als mens gezien te worden.
Wij houden ervan om praktisch en actief mensen te helpen. Wie je ook bent, waar je ouders ook vandaan komen of wat je leeftijd ook is.  

We zoeken partners, donateurs en vrijwilligers. Kijk gerust verder op onze prachtige website. Je vindt hier o.a. onze projecten, webshop en onze sterrenteam van ambassadeurs.
Alleen kunnen we het niet....samen wel!
Jouw bijdrage is meer dan welkom.
Help je mee? 

 

Onze partners

Everyday People staat voor het helpen van alledaagse mensen.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping