Kool Kitz Soccer Edition

Everyday People organiseert in samenwerking met de Heilige Boontjes een kids voetbal-event!
Op 2 mei aanstaande zullen we 40 kinderen bij de Heilige Boontjes verwelkomen met een heerlijke, gezonde lunch. Maar een beetje snoepen mag ook….dus we zorgen ook voor wat lekkers dat minder gezond is!
Onze vrijwilligers, bestaande uit een team van artsen en verpleegkundigen, zullen de kinderen de hele middag begeleiden en hun vragen beantwoorden. Tijdens de lunch, zal Chris Blok (woordkunstenaar en echte Feyenoorder) op zijn kunstige, ludieke manier een gedicht voordragen aan de kinderen.

Na de lunch zullen de kinderen met de spelersbus van Feyenoord vervoert worden naar de playground. Hier wachten prominente en deskundige trainers de kinderen op om hun wat voetbaltrucs te leren! Aan het einde van de middag worden onze VIP kinderen weer terug gebracht naar de Heilige Boontjes, waar ze goed gevulde goodie bags zullen ontvangen.
Het doel van Everyday is om kinderen die het minder goed hebben een leuke middag te bezorgen en (sommige) kinderen kennis te laten maken met betaald sport. Maar hier blijft het niet bij. Onze team van professionals zullen ook de ouders en de kinderen, na deze middag, verder begeleiden en hun helpen. Dit kan op vele manieren zijn. Hulp bij het invullen van formulieren, tot aan het bieden van psychische hulp. Het geven van adviezen tot aan het helpen bij solliciteren. Waar er behoefte naar is! Sponsoren stellen ook geld beschikbaar, zodat de kinderen die geïnspireerd zijn door deze middag gratis een jaar kunnen sporten.